Chemisol ABD - sredstvo za odbijanje srna i jelena
      Chemisol ABD - sredstvo za odbijanje srna i jelena

      Chemisol ABD - sredstvo za odbijanje srna i jelena

      90-21ABD
      Komentari(0)
      21,90 €
       /  165,01 kn * 1€ = 7.53450 kn

      Sredstvo za odbijanje za srne i jelene je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom te odbojnim okusom odbija srne i jelene od površina koje želimo zaštiti u poljoprivredi, lovstvu, šumarstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

      Količina
      • Sigurna kupovinaSigurna kupovina
      • Pouzdana dostavaPouzdana dostava
      • Moguć povrat unutar 14 danaMoguć povrat unutar 14 dana

      Chemisol sredstvo za odbijanje za srne i jelene je sredstvo koje svojim osebujnim mirisom te odbojnim okusom odbija srne i jelene od biljaka i površina koje se želi zaštititi u šumarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, poljoprivredi, vrtlarstvu, hortikulturi i sličnim djelatnostima.

      Proizvod na tržište dolazi u koncentriranom obliku, te ga je prije uporabe potrebno razrijediti vodom.

      NAPOMENA: ovo sredstvo za odbijanje ne ubija niti šteti srnama i jelenima, već ih svojim mirisom tjera sa branjenog područja.

      NAČIN PRIMJENE: Chemisol sredstvo za odbijanje za srne i jelene najprije treba dobro protresti, zatim razrijediti s vodom u omjeru 1:16 te potpuno izmiješati. Sredstvo za odbijanje se primjenjuje prskanjem na način da se napravi “mirisna ograda” oko branjenog područja. Prska se rubno područje u širini od 1-2 m, oko cijelog područja koje se želi zaštititi.

      Za primjenu u voćnjacima, sredstvo za odbijanje je dovoljno primijeniti na prva dva reda voćki, također oko cijelog voćnjaka. Sredstvo za odbijanje je potrebno primijeniti jednom tjedno, 3 tjedna zaredom. Nakon toga, dovoljno ga je primijeniti svaka 2 do 3 tjedna.

      Koncentrirano sredstvo za odbijanje ne izlijevati po zemlji!

      POTROŠNJA sredstva za odbijanje: 0,5 L koncentriranog Chemisol sredstva za odbijanje za srne i jelene dovoljno je za zaštitu otprilike 420 m².

      Sredstva za odbijanje su kemijska sredstva koja se koriste za odbijanje i odvračanje organizama sa površina koje želimo zaštititi (poljoprivredne površine, vrtovi; ljudska koža itd.).

      Sredstva za odbijanje ne djeluju štetno na ciljane organizme (ne ubijaju ih niti ih ozljeđuju na bilo koji način), nego djeluju na način da štićene površine učine odbojnima zbog nekog karakterističnog svojstva sredstva za odbijanje (miris, okus, boja…). Ako je sredstvo za odbijanje djelotvorno, onda štetan (ciljan) organizam jednostavno zaobilazi površine na kojima se primjenjuje.

      Postoji mnogo vrsta sredstava za odbijanje koji se koriste u različite svrhe, te bi zbog toga pri odabiru sredstva za odbijanje, uz naravno njegovu učinkovitost, trebalo obratiti pažnju na njegovu ekološku prihvatljivost i eventualni učinak na štićenu površinu/organizam. Chemisol u svojem asortimanu proizvoda nudi potpuno ekološki prihvatljiva sredstva za odbijanje koji nemaju štetno djelovanje ni na štićeni niti štetni (ciljani) organizam, a niti na branjeni prostor i njegove sastavnice (tlo, voda, zrak).

      90-21ABD

      Posebne šifre

      Trenutno nema komentara kupaca.

      Napiši komentar
      Chemisol ABD - sredstvo za odbijanje srna i jelena

      Kupci su uz ovaj proizvod kupili i:

      Chemisol ABD - sredstvo za odbijanje srna i jelena

      21.9
       /  165,01 kn * 1€ = 7.53450 kn