Kurirske službe:
Venatio koristi renomirane kurirske službe za dostavu na području RH. Neke od njih su: DPD, GLS i Hrvatska pošta. Zadržavamo pravo odabira kurirske službe kojom će se vršiti dostava ali vodimo računa i o željama i natuknicama kupaca.

Cijene dostave unutar RH: 3,90€ (29,38 kn) za pakete do 30 kg
Za narudžbe preko 39,82€ / 300 kn (i težine do 30 kg), dostava je besplatna!

Rok isporuke: 24 - 72h od slanja
(~90% paketa biva isporučeno idući dan nakon slanja. Do produženog roka najčešće dolazi kod manjih mjesta i otoka koje kuriri ne posjećuju svaki dan.)

Kod telefonskih narudžbi moguće je dogovoriti:
- dostavu drugom kurirskom službom
- garantiranu isporuku idući dan do 10, 15 ili 20h
- dostavu paketa težih od 15kg
Cijene dodatnih mogućnosti ovise o cijeniku izabrane kurirske službe.

* Napomene:
- Rok isporuke ne uključuje subote, nedjelje i neradne dane.
- Ne preuzimati paket ako su na njemu vidljiva oštećenja ambalaže. U slučaju oštećenog sadržaja unutar paketa molimo kontaktirati nas u roku od 24h od preuzimanja.
- Vatreno oružje i streljivo za koje se vodi upisnik ne dostavljamo kurirskim službama. Njihovo preuzimanje je moguće izvršiti u našim maloprodajama uz predoćenje potrebne dokumentacije.Dostava u inozemstvo
Cijena dostave u Sloveniju iznosi 7,00€ / 52,74 kn (standardni paketi težine do 5kg).
Cijena dostave za ostale zemlje varira i može se dobiti na upit (+385 32 833 580 // info@venatio.hr)Kupovina vatrenog oružja i streljiva moguća je samo u fizičkim maloprodajama uz potrebnu dokumentaciju koju propisuju zakoni RH. Navedene proizvode nije moguće naručiti u web shopu niti za njih raditi dostavu.