Kategorije

O Nama

Početak poduzeća Venatio seže u 1996. godinu kada počinje njegovo djelovanje kroz veleprodaju te maloprodajnu jedinicu u Županji. Osnovna djelatnost bila je trgovina priborom i opremom za ribolov što smo ostvarivali ponajprije izravnom suradnjom sa njemačkim proizvođačem Balzer čiji smo zastupnik za RH. S vremenom pokrenuli smo suradnju i sa drugim proizvođačima ribolovne opreme kao što su Behr, Lineaeffe, TopSecret, Cukk i drugi.
Djelovanjem na Hrvatskom tržištu uočili smo potrebu za proširenjem kvalitetne ponude lovne opreme te svoj asortiman od 2000. godine počinjemo širiti i na to područje. Danas, naša ponuda lovačke opreme široka je kao i ponuda ribolovne opreme, što smo postigli suradnjom s mnogim renomiranim proizvođačima.
Tijekom dosadašnjeg postojanja nastojali smo se razvijati šireći vlastiti asortiman i ponudu, kako bismo maloprodajnim i veleprodajnim kupcima pružili što bolju uslugu. S istom idejom vodimo se i dalje, te kao potvrdu toga izdvajamo ostvarivanje suradnje s novim proizvođačima (SHIMANO, KONGER).
Danas, gotovo 20 godina nakon osnutka, naša ponuda kvalitetno pokriva područja ribolova, lova, camping-a i streljaštva. Doseg smo postigli suradnjom sa preko 20 proizvođača iz 7 europskih zemalja. Osim u našim vlastitim maloprodajama u Županji, Osijeku, Vinkovcima, Našicama, Đakovu, Valpovu i Sl. Brodu, dio našeg asortimana možete pronaći i kod preko 50 veleprodajnih partnera u Hrvatskoj, te nekoliko u BiH.
S obzirom na naš cilj ostvarivanja što bolje ponude te razvoja lova i ribolova u Hrvatskoj i okolnim zemljama, otvoreni smo za nove suradnje u maloprodaji i u veleprodaji, unutar i izvan Hrvatske, stoga nam se za sva pitanja slobodno obratite na info@venatio.hr.